Започнаха годишните номинации за . Всяка номинация ще стане част

...
Започнаха годишните номинации за . Всяка номинация ще стане част
Коментари Харесай

Номинирайте Топ 100 HR професионалисти в България


Започнаха годишните номинации за. Всяка номинация ще стане част от установяване на годишния показател на Career Show за експерти в областта на човешките запаси. Номинациите завършват на 29 октомври, а финалната ранглиста дефинира обществен избор. 

С всяка година следим все по-голямо развиване на работещите в областта на човешките запаси. Инвестицията в грижата за удовлетвореността на чиновниците, насочването на старания във всеки един подробност от работната среда е международна процедура, която виждаме и у нас. Индексът " Топ 100 HR експерти в България ” цели да насърчи HR експертите за грижата към екипите и развиването на удобна работна атмосфера.   

" За екипа на Career Show е чест, че за поредна година имаме опцията да насочим внимание към експертите, които имат значимата роля за създаване на една добра работна среда. Професия, която надалеч не е единствено рекрутинг и административни задания, познати на необятната аудитория. Всяка година виждаме напредък измежду фирмите, изискванията на труд и отдадеността на HR експертите в грижата им за чиновниците. Всичко това дава отражение над удовлетвореността и успеваемостта на заетите лица. ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

В показателя " Топ 100 HR експерти в България ” могат да бъдат номинирани специалисти в областта на човешките запаси с друга специализация и експертиза. Такива могат да бъдат: 

HR мениджъри

Специалисти по развиване на работодателска марка

Специалисти по асортимент на личния състав

Рикрутъри

Специалисти по задържане, развиване и грижа за чиновниците

Номинациите за показателя " Топ 100 HR експерти в България ” са отворени до 29 октомври на уеб страницата на Career Show:  

Индексът " Топ 100 HR експерти в България ” е иницииран от - уредници на водещи кариерни събития, които годишно се посещават от хиляди квалифицирани фрагменти, както и платформа с разгласи за работа от най-желаните работодатели у нас.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР