Започна записването за общинската програма Профилактика на женското здрави“, съобщиха

...
Започна записването за общинската програма Профилактика на женското здрави“, съобщиха
Коментари Харесай

Започна записването за общинската програма за профилактика на женското здраве

Започна записването за общинската стратегия „ Профилактика на женското здрави “, оповестиха от дирекция „ Здравеопазване “ към Община Варна. Дейностите включват гинекологични ултразвукови прегледи, посредством трансвагинална ехография и консултация за ранна диагностика на болести на органите на дребния таз. Изпълнението се реализира от “Специализирана болница по акушерство и гинекология за интензивно лекуване „ Проф. доктор Д. Стаматов “ ЕООД.

В програмата могат да се включат дами, жителки на община Варна, без ограничавания във възрастта, със или без недоволства и признаци от страна на органите в дребния таз. Целта на програмата е ранната и навременна диагностика на патологични промени на яйчниците и матката. Правилната и в точния момент сложена диагноза е първата стъпка към съответно извършеното лекуване, показват експертите от болничното заведение.

Прегледите ще се правят в кабинет на сутеренен етаж от лекари, работещи в болничното заведение, при авансово записан час, съгласно графика на лекарите. Самите прегледи ще бъдат в интервала 2-ри май – 21-ви юни. Телефоните за записване на часове са: 0879/599904 - за проф. доктор Ковачев, доцент Цветков и доктор Жеков, и 0879/599903 - за доктор Германов, доктор Мирчева и доктор Великова.

График на прегледите:

1. проф. доктор Е. Ковачев,д.м.н. – четвъртък от 13.30 ч. до 16.00 ч.

2. доцент доктор Кр. Цветков,д.м. – сряда от 13.30 ч. до 16.00 ч.

3. доктор Ж. Жеков – вторник от 13.30 ч. до 16.00 ч.

4. доктор В. Германов – вторник от 13.30 ч. до 16.00 ч.

5. доктор Н. Мирчева – сряда 13.30 ч. до 16.00 ч.

6. доктор Цв. Великова – сряда 16.00 ч. до 18.00 ч.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР