Започна записването на Сватбен сезон 2019 година, предаде репортер на

...
Започна записването на Сватбен сезон 2019 година, предаде репортер на
Коментари Харесай

Започна записването за сватбен сезон 2019 г.

Започна записването на Сватбен сезон 2019 година, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Опашки от мераклии да си кажат " ДА " през идната година се извиха в първите дни на месеца. Очаква се напливът да продължи и през идната седмица, след което работният темп да се възстановява. На 1 ноември първите и най-нетърпеливи двойки пазиха ред пред Дома на младоженците доста преди работното време, а чиновниците на Оперативна програма " Радостни обреди " започнаха работа половин час по-рано от нормалното.

" Спокойно и без напрежение минаха първите няколко дни. Бяхме основали брилянта организация и не се получи блъсканица. Всеки търпеливо изчакваше реда си и беше обслужен. Удовлетворихме желанията на всеки един, само че в действителност всяка година има такива интервали, в които тук при нас се получат опашки. Обикновено са при пускане на записването за идната година, при започване на декември и началото на лятото, когато доста българи, живеещи в чужбина, вземат решение да се приберат и да сключат брак. Надявам се, че през идната година обаче опашки повече няма да има, и да  успея да осъществявам още една моя концепция - за електронна система, която да разрешава жителите да се записват и да заплащат всичко належащо по електронен път. Хората, които употребяват нашата услуга са млади и компютърно грамотни и една такава система би ги улесн© Plovdiv24.bgила извънредно доста и ще им спести най-малко две идвания в нашия офис. А времето е запас, който би трябвало да се цени доста! “ съобщи шефът на Оперативна програма " Радостни обреди " Румяна Толова.

Над 100 са записалите се двойки, като най-предпочитани дати към този момент са 04 и 05 май, евентуално поради почивния 06 май, както и  01.юни, 24 август и 07 септември. През 2019 година 09.09 се пада в работен ден и към този момент поръчки за тази дата няма, само че упованията са за напор на 29.09, което е неделя.

" В последна сметка, който и ден да изберат бъдещите младоженци имам вяра, че в случай че в връзките посред им има обич, почитание и  реципрочност, датата не е от голяма важност ", показа още Толова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР