Започна възстановяването на Карлово от огромните щети, нанесени от пороя

...
Започна възстановяването на Карлово от огромните щети, нанесени от пороя
Коментари Харесай

Поискана е и помощ от военните за възстановяване на Карлово от огромните щети

Започна възобновяване на Карлово от големите вреди, нанесени от пороя на 22 август.

Комисия, образувана от Общинския спешен щаб, разказва провалите върху инфраструктурата. Втора комисия, взаимно със чиновници от Дирекция " Социално подкрепяне “, разказва вредите в домовете на потърпевшите.

Част от екипа на звено " Чистота “ почиства дворовете на най-пострадалите домакинства; друга част - разпределена по региони в града, чисти наносите и пясъка по улиците. Продължават да работят багери.

Тежка техника на Областно пътно ръководство ще бъде предислоцирана от прохода Беклемето в Карлово. Машините ще разчистват улицата пред гарата и останалите пътни артерии в подбалканския град след пороя през вчерашния ден следобяд там. Това заяви регионалният шеф на Пловдив Ангел Стоев.

Четири спешни екипа със профилирана техника от София, изпратени от кмета на столицата Йорданка Фандъкова, както и доброволци, оказват помощ в Професионалната гимназия по железопътен превоз.

Общинският спешен щаб продължава да работи в непрестанен режим на работа. Поискана е помощ от 61-ва Стрямска механизирана бригада за очистване следствията от наводнението.

Ръководството на общината благодари на жители и организации за оказаното подпомагане.

Тежка техника на Областно пътно ръководство ще бъде предислоцирана от прохода Беклемето в Карлово. Машините ще разчистват улицата пред гарата и останалите пътни артерии в подбалканския град след пороя през вчерашния ден следобяд там. Това заяви регионалният управител Ангел Стоев,

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР