Започна третото издание на Свежите супергерои“ – една от най-популярните

...
Започна третото издание на Свежите супергерои“ – една от най-популярните
Коментари Харесай

„Свежите супергерои“ се завръщат в Kaufland

Започна третото издание на „ Свежите супергерои “ – една от най-популярните акции на Kaufland България, която предизвиква потреблението на плодове и зеленчуци измежду подрастващите. Тази година акцията минава под мотото „ Мачът за домашната купа “, а посредством „ Свежите супергерои “ Kaufland по атрактивен метод слага акцент както върху качественото хранене, по този начин и върху дейния метод на живот.  

В интервала от 24.05 до 11.07.2021 за всеки 25 лева покупки клиентите на Kaufland получават пакетче с четири стикера, две карти за игра и една бонус точка. Те могат да колекционират картите в специфичен супералбум, разполагаем в хипермаркетите на комерсиалната верига в цялата страна. Бонус точките дават на клиентите опция да вземат 50% отстъпка за продукт от сбирката на „ Свежите супергерои “, която включва тениски, панталонки, шапки, спален комплект и доста други. 

Всички стикери и карти за игра в акцията са направени от рециклирана хартия, сертифицирана по FSC стандарта, който подсигурява устойчивото потребление и ръководство на горските запаси. По този метод Kaufland за следващ път затвърждава позицията си на обществено виновна акция, която ползва действителни бизнес ограничения за запазване на околната среда.  

Безплатното мобилно приложение на „ Свежите супергерои “ в тазгодишното издание на акцията дава опция на децата да се забавляват с обичаните си персонажи и през телефона. Чрез AR функционалността „ Свежите супергерои “ оживяват, с цел да покажат на  какви трикове са способни. Приложението може да бъде изтеглено от Гугъл Play, App Store и AppGallery.  

„ Свежите супергерои “ е една от най-утвърдените акции на Kaufland България. В нея комерсиалната верига трансформира плодовете и зеленчуците в супергерои и предизвиква тяхната консумация измежду подрастващите, като показва по занимателен метод потребните свойства, съставки и генезис на плодовете и зеленчуците. Кампанията е притежател на редица оценки, измежду които и сребърна статуетка в категория „ Промоции “ за 2020 година в влиятелния конкурс Effie България. „ Свежите супергерои “ е поредна стъпка от поредната политика на Kaufland България за корпоративна обществена отговорност, в която компанията подчертава върху качественото хранене и дейния метод на живот.

Повече за „ Свежите супергерои “ можете да научите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР