Започна съдебно дело, което е следено от много българи.Окръжният съд

...
Започна съдебно дело, което е следено от много българи.Окръжният съд
Коментари Харесай

Жената, обвинена в убийството на двете си деца, припадна в съда

Започна правосъдно дело, което е следено от доста българи.

Окръжният съд в Благоевград даде ход на делото против Кристина Дунчева от Сандански, която е упрекната в жестокото ликвидиране на двете си деца.

В самото начало на правосъдния развой Дунчева припадна, като се наложи намесата на незабавни медици, написа nova.bg.

Следващото съвещание ще бъде на 11-и март, когато ще се разпитват движимости лица.

Към нея има и предявен иск от брачна половинка ѝ – Георги Трайков, за погашение на кръвнина в размер на по 350 000 лева за двете им деца.

Дунчева живеела на фамилни начала с Георги Трайков в жилище в Сандански. От връзката им през 2015 година се ражда синът – Васил, и две години по-късно – през 2017 година, дъщерята Ивон.

На 19.11.2020 година, до момента в който била вкъщи с децата си, Дунчева извадила от долап в кухнята три домашен ножа. Взела един от тях и се насочила към децата. Първо нанесла удар с него в шията на 5-годишния си наследник, а по-късно на 3-годишната си щерка. Въпреки виковете на децата, които плачели от болежка и смут, тя ги завела в детската стая и траяла да им нанася голям брой мощни удари с ножа. Пристигналият на местопроизшествието екип на незабавна здравна помощ установил гибелта на децата.

В хода на осъществените по досъдебното произвеждане съдебномедицински експертизи е било открито, че на всяко от децата са били нанесени над 30 прободно-порезни пострадвания, най-вече по шията и гърдите. Дунчева бе настанена в психиатрия в Ловеч, където бяха осъществени експертизите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР