Започна протестът на феновете на Ботев на площад Съединение. Феновете

...
Започна протестът на феновете на Ботев на площад Съединение. Феновете
Коментари Харесай

Бултрасите: Колежа или смърт, започна протестът на феновете

Започна митингът на почитателите на Ботев на площад " Съединение ". Феновете на Ботев изпънаха транспарант пред паметника, на който пишеше " Колежа или гибел ". 
Прочетете още
 

Бултрасите имат три претенции:

1. Поправка на некачествено изпълнените СМР за сметка на изпълнителя.
2. Изпълнение на целия покрив върху четирите бранша с целево отпуснатите 12 млн. заем.
3. Въвеждане в употреба на целия стадион с четирите бранша на първи стадий от строителството.

" Днешният митинг не би трябвало да се политизира. Той не е за искане на още пари. Искаме строителят да заплати за некачественото строителство и то да бъде оправено. Искаме от Общината заема, който теглиха да отиде напълно за завършването на козирката. Днешният митинг не желае спомагателни обществени средства. Протестът е разследване от отсрочване на доста неща. Няма политика и пари, желаеме качествено и бързо довеждане докрай на стадиона и Ботев да се завърне вкъщи ", съобщи ръководителят на Сдружение Ботев Борис Гиздаков.

Членът на Сдружение Ботев Бойчо Попов ще приказва пред почитателите и ще даде начало на протестното шествие, което ще премине през булевардите " Шести септември " и " Цар Борис III Обединител " и ще приключи пред Община Пловдив.

На площада са се събрали много хора и още почитатели се причисляват към тях. Бултрасите разпънаха и транспаранти, на които пишеше " 100% Колежа " и " 99% Зико гърмиш "!

Очаквайте детайлности!







Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР