започна новата работна седмица с очакваната официална обява за напускане

...
започна новата работна седмица с очакваната официална обява за напускане
Коментари Харесай

LG официално напуска пазара на смартфони - мобилният отдел престава да съществува на 31 юли

стартира новата работна седмица с предстоящата публична публикация за овакантяване на пазара за смарт телефони. Опитите на компанията да възвърне този прекомерно проблематичен бизнес и да минимизира загубите се оказаха неудачни. LG не можа да откри и покупател за своето мобилно направление. Ето за какво за южнокорейската компания не остана нищо друго с изключение на да разгласи банкрута на своя отдел за мобилна електроника.

LG реши напълно да затвори проблематичния бизнес със смарт телефони и освободилите се запаси да употребява в други перспективни области, като да вземем за пример производството на полупроводникови съставни елементи за електрическите автомобили, за роботиката, за изкуствения разсъдък и други.

Компанията няма незабавно да напусне пазара за мобилни устройства. Дейността на LG ще продължи, до момента в който не привършат складовете ресурси, а това значи, че към момента ще могат да бъдат закупени някои модели смарт телефони на LG от старите партиди. Освен това компанията акцентира, че ще продължи да предлага съответните обновявания за в този момент съществуващите модели смарт телефони и ще предлага съответната техническа поддръжка до приключването на техния витален цикъл.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР