Започна Националната конференция на партия ГЕРБ. Тя се провежда в

...
Започна Националната конференция на партия ГЕРБ. Тя се провежда в
Коментари Харесай

Започна Националната конференция на ГЕРБ

Започна Националната конференция на партия ГЕРБ. Тя се организира в "София Тех Парк ". Събитието бе намерено от кмета на Враца Калин Каменов. Министър-председателят и водач на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов бе посрещнат от членове и симпатизанти на партията със викания "Бойко ".

В конференцията вземат участие членове на партията от цялата страна, измежду които депутати, министри, общински съветници, регионални и общински ръководители и кметове на обитаеми места.

Кметът на Враца прикани присъстващите да бъдат смели, виновни и единни и да не разрешават гласа и освиркванията на протестиращите да заглушават техния личен. Според него се прави опит за преобразяване на здравната рецесия в политическа.

Кметът на Дулово Юксел Осман Ахмед също изрече благодарността си към премиера.

"Предстоят избори и те би трябвало да бъдат още веднъж извоювани от десницата тъй като десницата е тази, която реализира европейското бъдеще на България ", съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

"Десницата е гаранция за демократичните промени, които се случиха в България. Има ли гаранция, че при назначение на служебно държавно управление то ще продължи в границите на конституционно признатия период? Нека да бъдат извършени избори, уверен съм, че те ще бъдат извоювани от десницата. Затова сме тук. Затова сме дружно показахме го и на локалните, и на европейските избори ", добави той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР