Започна изграждане на център за дигитализация и управление на документи

...
Започна изграждане на център за дигитализация и управление на документи
Коментари Харесай

Изграждат център за дигитализация в индустриалната зона на Българово

Започна създаване на център за цифровизация и ръководство на документи в индустриалната зона на Българово, осведомят от Община Бургас. 

Инвестицията се осъществя на повърхност от 3128 квадратни метра. Комплексът ще съставлява център за цифровизация с три обособени архивохранилища. Инвеститор е компания, основана през 2013 година, която дава цялостни решения за български и интернационалните контрагенти, свързани с разработка на софтуерни планове, промяна и въвеждане на цифрови решения.

Инвестиционният план планува поетапно създаване и въвеждане в употреба на хранилището. Обектът ще стартира да дава услуги на клиенти след привършване на строително-монтажните действия по първи стадий, когато ще бъдат изцяло построени центърът за цифровизация, пространствата за достъп на клиенти с приемна, заседателна зала, офисна част и първи стадий от архивохранилището. Дигиталният център ще бъде с оптимално равнище на сигурност. Достъпът в архива и офисната част ще се реализира с пръстови отпечатъци само и единствено от оторизирани чиновници, а за потребителските пространства ще бъде въведен специфичен режим на достъп. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР