Започна дистанционно обучение и на децата в детските градини в

...
Започна дистанционно обучение и на децата в детските градини в
Коментари Харесай

Онлайн обучение и в детските градини в София

Започна отдалечено образование и на децата в детските градини в София. Това ще даде опция на тези в четвърта група да покрият норматива, нужен за първи клас.

"Истината е, че това е огромно тестване за детските градини, защото те по принцип са проведени към развъждане дружно с образование на децата. ", разгласи пред БНР заместник-кметът по обучение и просвета Тодор Чобанов.

Той е уверен, че макар компликациите децата ще съумеят да покрият норматива и да се приготвят добре за идващите равнища. Чобанов показа, че се прави всичко допустимо за плавното прекачване на децата в първа градинска група от яслените.

"Нека тези родители, които имат някакви съответни терзания и въпроси, да се възползват от телефоните и имейлите на Дирекция "Образование " - да ги зададат тези въпроси, с цел да можем фактически да проведем едно положително класиране и да приемем оптимално доста деца в общинските детски градини ", сподели още зам.- кметът.

На 15 май ще се извърши първото класиране за банкет детските заведения в София. 11 790 са общо свободните места. Ако се наложи, поради изключителната обстановка в страната, обвързвана с ковид, периодите може да бъдат удължени.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР