Започна данъчната кампания в София. Жителите на града могат да

...
Започна данъчната кампания в София. Жителите на града могат да
Коментари Харесай

Начало на данъчната кампания в София, плащаме и онлайн

Започна данъчната акция в София. Жителите на града могат да заплащат налозите си и онлайн. Освен в данъчните служби, налози могат да се платят през страниците на Столичната община и през страницата на Национална агенция за приходите, посредством Интернет банкиране и на касата на Easy Pay, където обаче се заплаща и такса. Такса се заплаща и при Интернет банкирането.
Ако налозите се платят в цялостен размер до края на април, жителите на града могат да употребяват 5% отстъпка от налога върху моторните транспортни средства и налог здания.

Без такси и комисионни по електронен път могат да се платят налозите през страницата на Столичната община. Необходим е ПИН код, който се издава от данъчните служби в регионите на града или ПИК, публикуван от Национална агенция за приходите. 

Данъците могат да се внасят и на вноски. За МПС и налог здания вноските са две – до края на юни и до края на октомври, за такса боклук първата вноска е до края на април, втората - до края на юни,, третата – до края на септември и четвъртата – до края на ноември. 

Само за първите часове на първия ден на данъчната акция в София са събрани близо 300 000 лв.. 

През първото денонощие, в което беше открита данъчната акция в София, столичани са платили общо 282 221 лева локални налози и такси, оповестяват от дирекция " Общински доходи " към Столична община.
Повече по тематиката чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР