Заплахи и тормоз в най-важното министерство на един служебен кабинет

...
Заплахи и тормоз в най-важното министерство на един служебен кабинет
Коментари Харесай

В Честно казано с Люба Кулезич: Радевите пиари шокат канчето на журналисти и какво ни чака в сектор К...

Заплахи и тормоз в най-важното министерство на един длъжностен кабинет - Министерство на вътрешните работи. Една потресаваща история, в която прозира необичаен чиновнически реваншизъм, разказана от пострадалата - Анастасия Райкова, досегашен началник-сектор в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. С нея в студиото влиза Георги Георгиев от " БОЕЦ ", които застанаха един до друг с дамата в тази борба посред произвола.

 

Когато пиарът тропа нервно с крайник, все по-нужен е журналистически гръбнак. Една поучителна история, в която беше изработен неблаговиден опит за размиване на остатъците от достолепие в гилдията: Говори Антоанета Николова - журналистката, която отразява работата на европейските институции, откогато България има отношение с тях, и не сведе глава пред Радевия прессекретариат и опита им за интервенция в жанр " шокане на канчето ". 

Движението за просвета като предвестител на нови закони за българската просвета. Насред нормативния вакуум в попрището на театралните изкуства - в студиото влизат артистът и режисьорът Валери Йорданов, актрисата Надя Новоселска и инж. Венцислав Енчев - дълготраен шеф на постановъчната активност в Народния спектакъл " Иван Вазов ". Говорим и за раните, които отварят фатмашките способи в зони, резервирани за изкуство. 

Пренареждащите се пластове в родната енергетика след рейда на Лаура Кьовеши и продължаващи мистерии в цените на предлагания природен газ. За хвърчащите милиарди в родната търговия с енергийни първични материали - приказва специалистът Красимир Манов. Какви ще са вредите към разтакаването на ремонта към пропуканата перла в българската хидроенергетика ПАВЕЦ " Чаира "?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР