Той подчерта, че проектът по столичния булевард се отлага от

...
Той подчерта, че проектът по столичния булевард се отлага от
Коментари Харесай

Тази предизборна закачка няма да хване дикиш. Борис Бонев отгов...

Той акцентира, че планът по столичния бул. се отсрочва от много време и в петък е била издадена заповедта, като тогава се взело и решението за велоалеите и бус лентите. Бонев беше безапелационен, че целият план е минал през транспортна комисия и през публично разискване.

 

Проблемът е, че общинските съветници се пробват да изземат функционалностите на кмета, защото по закон той дава отговор за организацията на придвижването, той е стопанинът на пътя, посочи Борис Бонев.

 

Лидерът на „ Спаси София “ си изясни нападките с това, че за 20-те години, в които управляваше София, ГЕРБ по този начин и не съумя да осъществя плана по бул. „ Патриарх Евтимий “ и в този момент вършат всичко допустимо, с цел да саботират работата на новата локална власт.

 

Борис Бонев обори и изказванията, че пътните ленти по бул. „ Патриарх Евтимий “ ще станат от три на две, акцентирайки, че третата лента постоянно се употребила за престой на коли и на процедура са се употребявали две, а не три ленти.

Няма по какъв начин трафик, който се оправя с две ленти на бул. „ Васил Левски “, да не може да се оправи по същия метод и с двете ленти по бул. „ Патриарх Евтимий “. София ще бъде град за всички, освен за колите, съобщи Бонев и добави, че „ тази предизборна политическа задявка няма да хване дикиш “.

Все отново изясни, че в случай че след два месеца бъде установено, че фактически има проблем с трафика по бул. „ Патриарх Евтимий “, са подготвени да „ премислят “ бус лентата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР