Заплахата за моя живот идва от източник от американското посолство.

...
Заплахата за моя живот идва от източник от американското посолство.
Коментари Харесай

Бонев за заплахата за живота му: Дишаме във врата на хора, които използват София за банкомат

Заплахата за моя живот идва от източник от американското посолство. Има закон, при който, в случай че има действителна заплаха за живота на някого, те са длъжни да го осведомят. Българските служби също са осведомени. Става въпрос за тежка телесна щета, която може да докара до гибел. Към мен информацията беше лимитирана. Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата се свързаха с мен, дадох показанията си. Това разяснява общинският консултант в София Борис Бонев в ефира на бТВ.

" Спаси София " диша във врата на хора, които употребяват София като персонален банкомат. Многобройни са случаите, в които сме разкривали корупционни схеми. Предпочитам да оставим българските служби да си свържат работата ", сподели още Бонев.

" Разкривам и информация за 73 млн. лв. от социална поръчка в София за улично осветяване. Има заплати от 7 000 лв.. София е разграничена на 4 зони, като 2 от тези позиции ги печели една компания, а в зелено втора компания. В Северна София една лампа ни излиза над 5000, а в Южна София ни коства над 1000 лв.. Разликите сред двете компании са над 4 пъти за едно и също нещо ", даде информация той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР