Запазването на паркомясто с бутилка минерална вода си е класика

...
Запазването на паркомясто с бутилка минерална вода си е класика
Коментари Харесай

Туристи в шок от тази "инженерна" пловдивска идея СНИМКИ

Запазването на паркомясто с бутилка минерална вода си е класика у нас. Толкова познато, че дори не прави усещане. На нас може би не, само че сигурно туристите в града виждат тази малко детайлност, изключително когато тя е в центъра на Пловдив, написа.

И по какъв начин да им обясниш, че бутилката по-лесно се мести от скобата? Именно с такива разсъждения пловдивчани не престават да си „ заплюват “ паркомясто улица „ Доспат “ под тепетата.



Преди три месеца сигнализирахме за неуместната процедура, само че очевидно въпросният водач въобще не се е трогнал.

Съседи описват, че даже става неприятелски, ако искаш да преместиш бутилките и да паркираш колата си на посоченото място. Все отново то не е персонално и не се заплаща… неуместно е да живееш в блока, само че да няма къде да паркираш, единствено тъй като съседа ти е решил да употребява туби.



БЛИЦ напомня обаче, че това обаче не е панорама единствено в Пловдив.

Няма по какъв начин някой клиент на Созопол и на останалите ни курортни градчета, да не забележи, че паркоместата всеобщо се пазят с бутилки или кофи за боклук, а редът при паркиране бива спазван от люти баби, подготвени със зъби, нокти и хули да бранят няколкото сантиметра пред жилището си.

Оправданието, че площта е общинска не оказва помощ, а в случай че въпреки всичко дръзнете да оставите колата си там, то очаквайте най-малко драскотина, която съгласно "живите камери " по морето е пристигнала неизвестно от къде.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР