Запазването на еластичност и гъвкавост е наистина важно - и

...
Запазването на еластичност и гъвкавост е наистина важно - и
Коментари Харесай

Три разтягания, които трябва да правите всеки ден - без значение на колко години сте

Запазването на разтегливост и еластичност е в действителност значимо - и в никакъв случай не сте прекомерно млади, с цел да започнете рутинно разпъване.

Ние сме всички повече от наясно, че упражненията са основна част от нашето всекидневие и да бъдем във физическа форма може също да докара до по-добро психическо благоденствие. Но знаете ли, че има три разтягания, които би трябвало да вършиме всеки ден, с цел да избегнете неприятно кръвообращение? И можете да ги започнете на всяка възраст.

Kieran Sheridan от GulfPhysio, споделя, че всеки може да се възползва от разтягането както заран, по този начин и вечер, защото методът ни на живот се трансформира и ставаме все по-заседнали с помощта на работата в офиса.

Докато милиони от нас прекарват дните си в потупване на бюрата си, от ден на ден и повече хора се обръщат към персоналните си лекари с болки във врата, гърба и раменете. Разтягането може да помогне на тялото да стане по-гъвкаво и да сътвори здравословен обсег на придвижване в ставите, с цел да предотврати пострадвания и мускулн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР