Запалените почитатели на футбола няма как да не очакват с

...
Запалените почитатели на футбола няма как да не очакват с
Коментари Харесай

FIFA 20, EA Sports и какви подобрения да очакваме от новата версия на играта

Запалените фенове на футбола няма по какъв начин да не чакат с неспокойствие новата версия на FIFA, която по пътя на логиката би трябвало да носи името FIFA 20. Това обаче не е несъмнено, тъй като няма нищо публично оповестено.

Сигурно обаче е, че идната версия ще претърпи някои промени, които имат за цел да създадат играта още по-добра. Това стана ясно от пост в блога на EA Sports - компанията производител.

Темата е какво ще се случва с геймплея на играта след FIFA 19. От EA Sports дават да се разбере, че през последните години са се вслушвали в отзивите на хората, както и че скоро ще има публични вести към идната версия.

Това, което разбираме от написаното, е, че отбраната ще бъде усъвършенствана, а включително включваме придвижване, позициониране и реакции на бранителите. В новата версия защитната система ще бъде възобновена, което ще усъвършенства приспособяването на играчите към ритъма на игра.

Когато решим обаче да поемем отбраната в свои ръце, това ще води до по-добри резултати. Planned Tackling пък е нова система, която ще се опита да предотврати непотребните шпагати и грубите нарушавания. Чрез нея, когато вършим шпагат, с цел да отнемем топката, играчът ни ще се пробва да върне топката в наше притежание, а не просто да направи нарушаване.

Подобрения ще има и в обстановките, в които излизаме сами против вратаря на съперника. Повечето удари ще бъдат в границите на вратата, а " лесните голове " също ще бъдат благоприятствани.

Реакциите на вратаря пък ще бъдат оптимално реалистични, тъй че да няма спасявания, които са вероятни единствено в играта. По-трудно ще се вкарва, когато насочваме удар от воле или от ждроп. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР