Запалените киномани знаят, че колкото по-сложен и оплетен е сценарият,

...
Запалените киномани знаят, че колкото по-сложен и оплетен е сценарият,
Коментари Харесай

15 филма със заплетен сюжет и неочакван край

Запалените киномани знаят, че колкото по-сложен и впримчен е сюжетът, толкоз по-добър е филмът. Криминалета, трилъри, фантастики – това са жанровете, които държат фена непрекъснато в напрежение, увличайки го из сюжетните лабиринти и карайки го да чака непредвиденото, написа Мениджър NEWS. Руският уебсайт kinopoisk.ru е съставил къс лист, в който всеки филм е един вълнуващ театър.

" Странични резултати " (Side Effects)

Емили има душевен проблеми, които сякаш стартират, когато брачният партньор й е хвърлен в пандиза. Четири години по-късно, той излиза, а Емили отново е депресирана и наподобява, че се пробва да се самоубие. Терапевтът й изписва лекарство, което провокира непредвидени странични реакции.

" Пропукване " (Fracture)

Помощник-окръжен прокурор е заловен в една комплицирана игра на " котка и мишка " и човек, който се е опитал да убие жена си, заобикаля пандиза с помощта на неуместна бюрократична неточност.

" Тялото " (The Body)

Камион блъсва човек, бягащ под паника от някого или нещо. Пристигналата на място полиция открива, че това е нощният пазач от близката морга. Но от какво е бягал толкоз изплашен?

" Лудории " (Wild Things)

17-годишната Кели се влюбва в учителя си Сам и всеячески се пробва да притегли вниманието му. Но откакто той не отвръща на възприятията й, тя взема решение да си отмъсти, без да подозира в какви рискови интриги се заплита.

" Стая 1408 " (1408)

Известният публицист Майк Енслин, пишещ в жанра на ужасите, взема решение да отседне в прословутата с кошмарните си истории стая 1408 на хотел " Делфин ", неподозирайки до какъв смут ще го докара това му решение още първата нощ.

" 13 гряха " (13 Sins)

Елиът Бриндъл е продавач, заседнал в задължения и изцяло обезверен. Един ден получава телефонно позвъняване, което го осведоми, че е участник в игра със скрита камера, където би трябвало да извърши 13 задания, за които ще получи солидна парична премия. Елиът с ненаситност изпънява първите си две задания. За да приключи играта, той би трябвало да извърши всички задания, които стават все по-екстремни, само че към този момент няма връщане обратно.

" Кой съм аз  - Нито една система не е предпазена " (Who Am I – Kein System ist sicher)

Бенджамин е талантлив компютърен талант, кйто дружно с харизматичния Макс поема по пътя на киберпрестъпността, където се потапя в една различна действителност? Но кой е той в действителност? В последна сметка, всеки вижда това, което той желае да види.

" Кожата, в която пребивавам " (The Skin I Live In)

Световноизвестният хирург Робърт Ледгард твърди, че е разкрил тайната на основаването на изкуствена човешка кожа. Той твърди, че е опитал върху мишки, само че скрито държи заключена в къщата си млада жена, която е главният предмет на неговите опити.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР