Западните страни, водени от САЩ, доставят на националистическите батальони в

...
Западните страни, водени от САЩ, доставят на националистическите батальони в
Коментари Харесай

Съветът за сигурност на Руската федерация: Западът предоставя разузнавателни данни на националните батальони в Украйна

Западните страни, водени от Съединени американски щати, доставят на националистическите батальони в Украйна данни от разузнаването. Това сподели секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев на извършена среща в Калининград по настоящи въпроси на националната сигурност в Северозападната част на Русия, предава

Той акцентира, че Вашингтон и неговите съдружници съзнателно са влошили обстановката в Украйна: „ Русия, осъзнавайки особената заплаха от заканите, свързани с това, беше принудена да стартира специфична военна интервенция, ориентирана към отбрана на хората от геноцида на неонацистите, демилитаризиране и денацификация на Украйна и гарантиране на нейния безпристрастен статут “.

„ Опасявайки се от провалянето на украинските националисти, страните от груповия Запад отпред със Съединени американски щати проведоха доставката на оръжие и военна техника, осигуриха притока на военни съветници и експерти в Украйна, предоставяха разследващи данни на националистическите батальони. Освен това, с цел да оправдаят дейностите си, те започнаха нечувана и отвратителна осведомителна война против Русия “, добави още Николай Патрушев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР