Западните страни са наистина уморени от Украйна и затова сега

...
Западните страни са наистина уморени от Украйна и затова сега
Коментари Харесай

Медведев: Западът се умори от Украйна и се преориентира към Израел

Западните страни са в действителност изтощени от Украйна и по тази причина в този момент с възторг насочват цялата си поддръжка към Израел в продължаващата му война против " Хамас ". Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, представен от ТАСС.

" Дори новият говорител на Камарата на представителите на Съединени американски щати... първото нещо, което направи бе да призове за помощ на Тел Авив ", означи той.

" Не би трябвало ли да е по-добре да съживим мирния развой в Близкия изток и да се опитаме да съблюдаваме Резолюция 242 (1976 г.) на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации? Или даже да следваме първичния проект за делене на Палестина, утвърден с Резолюция 181 на Общото заседание на Организация на обединените нации (1947 г.)? ", запита политикът в " Телеграм ", като посочи, че въпросите му са " несъмнено, риторични ".

Двата посочени документа изискват споразумяване на въпроса в Близкия изток посредством основаването на две страни в Палестина: еврейска и арабска.

" В края на краищата разделянето и прибирането в джоба на всички тези пари, отпуснати за нечия друга война, която се води надалеч от американските крайбрежия, е доста по-привлекателно предложение. И по този начин,  " войната би трябвало да продължи ", обобщи Медведев.

Той означи, че Израел продължава да отлага сухопътната си интервенция в Газа  " най-много заради натиска на Съединените щати и защото се опасява от световния яд ".

" Но не се заблуждавайте. Операцията ще се организира, и то с най-сериозни и кървави последици. Молох* винаги изисква нови и нови жертви и машината на взаимното принуждение в този момент ще работи години наред ", предизвести Медведев.

(*) Молох в истинския еврейски текст на Библията е ханаански господ, обвързван с жертвоприношението на деца
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР