Западните страни формираха своята реакция към президентските избори в Русия

...
Западните страни формираха своята реакция към президентските избори в Русия
Коментари Харесай

Захарова: Реакцията на Запада на руските президентски избори е написана през 2023 г. Сега започна истерията по план

Западните страни образуваха своята реакция към президентските избори в Русия и резултатите от тях още през втората половина на предходната година. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефира на телевизионния канал " Соловьев Live ", съобщи ТАСС.

„ Реакцията беше написана няколко месеца преди този момент (преди президентските избори в Руската федерация - ТАСС), някъде в края на 2023 година - втората половина на 2023 година Те я оформиха и по-късно започнаха да я извършват в ешелон, по този начин да се каже. Започнаха да разясняват нашите избори, даже резултатите, в самия завършек на 2023 година - началото на 2024 година Нищо не ги тормози, даже това, че хората още не са ги номинирали, те към този момент ги разясниха ”, сподели тя.

Както акцентира Захарова, всичко демонстрира, че народът на Русия се е обединил към президента. „ И те (западните страни) изиграха забележителна роля в това, като се има поради експанзията, която разпростряха. Опитаха се да показват това като нещо нелегитимно. И в този момент, по този начин да се каже, стартира нервността по проект, част 2, когато започнаха изборите. И тогава, преди да са свършили, апогеят на тази полуда към този момент беше почнал “, добави тя.

Запарова посочи, че първите, които Съединени американски щати са " пуснали " да реагират на резултатите от изборите, са били " тези, които въобще не почитат " - Германия и разнообразни интернационалните структури. " По някаква причина, явно, Съединени американски щати най-вече не харесват точно Германия, по някакви свои специфични аргументи, тъй като не престават да вършат от Берлин подобен потребен глупак ", сподели тя. - И вижте по какъв начин Германия стартира да пуска къси известия в обществените мрежи, по-късно пуснаха Бербок, по-късно на държавно равнище заговориха по какъв начин няма да признаят съветските избори и няма да назовават ​​президента президент. След това същата вълна се популяризира в целия Европейски съюз “.

Едва по-късно, „ на фона на маргинализиращите се и маргинализиращи се членове на Европейски Съюз “ последва реакцията на Съединени американски щати, означи Захарова. „ Пуснаха (представители на западни държави) като безусловно мелези, джавкащи нападателно против нас, а по-късно излязоха самите Съединени щати “, заключи формалният представител на съветското външно министерство.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР