Западните медии съобщават за множество оплаквания от украински бежанци за

...
Западните медии съобщават за множество оплаквания от украински бежанци за
Коментари Харесай

Британци предлагат жилище на украинки в замяна на интимност СНИМКА

Западните медии оповестяват за голям брой недоволства от украински бежанци за неприлични оферти от жители на приемащите страни.

Припомняме, че на фона на съветската инвазия в Украйна я напуснаха 4,4 милиона жители. Мигрантите отпътуваха за Полша, Молдова, Румъния, Унгария и Словакия. Няколко десетки хиляди са избрали Обединеното кралство.

Според The ​​Times някои украинци, до момента в който си търсят жилище, се сблъскват с тормоз от британците. Това стана видимо от известията в обществените мрежи, които британците оставиха за тях.

Именно в мрежата украинските дами се пробваха да намерят уместно жилище за тях. За изследването изданието написа известие от името на 22-годишната някогашна киевка Наталия.

След няколко минути няколко мъже, които търсеха несъмнено фамилиарност, му дадоха отговор.

Репортер на Times беше бомбардиран с несъответствуващи полови известия от мъже.



След като изследва респондентите, The Times откри, че измежду тях има доста откровени лъжци.

Например те излъгаха за броя на спалните в къщата. Всъщност Наталия, която дойде на мястото, трябваше да дели единственото легло с тях.

„ Имам огромно легло. Можем да спим заедно”, предложиха други.

Някои от британците предложиха спонсорство в подмяна на секс и изрично отхвърлиха да оказват помощ, в случай че не им се заплати със секс. Така за два дни репортерът на изданието получи повече от четиридесет от 75-те предложения за жилища - от необвързани британци.

Същото изследване на „ жилищния пазар “ за украински дами беше извършено от таблоида Daily Mail. Изданието счита, че стартираната от английските управляващи стратегия „ Къщи за Украйна “ се е провалила.

Украинските дами би трябвало да търсят ново жилище, откакто са изправени пред тормоз върху към този момент предлаганото, акцентират публицисти.

Според таблоида, като част от " Къщата за Украйна ", жителите могат да получават до 350 паунда всеки месец, в случай че приютят бежанци от Украйна. По програмата са регистрирани над 200 000 жители.

В групата за намиране на жилище, настояват публицисти, има самопризнания на украински дами, че притежателите им задават интимни въпроси. Една от тези украинки желае да анулира заявката, тъй като се страхувала от „ спонсора “.

„ Тя е млада и този мъж сподели, че е самостоятелен, попита дали има гадже “, изясни Мрежата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР