Западът се опитва да запази изплъзващата се от ръцете му

...
Западът се опитва да запази изплъзващата се от ръцете му
Коментари Харесай

Путин: Западът се опитва да запази хегемонията, която се изплъзва от ръцете му, водейки света към стагнация

Западът се пробва да резервира изплъзващата се от ръцете му надмощие и води политика на ограничение на всевъзможни различни пътища на развиване. Това съобщи във вторник съветският президент Владимир Путин в обръщението си към участниците и гостите на X Московска конференция за интернационална сигурност, оповестява ТАСС.

" Глобалистките елити се пробват с всички сили да запазят хегемонията и властта, които им се изплъзват от ръцете, пробват се да държат страните и народите в хватката на неоколониалния ред. Тяхната надмощие значи застоялост за целия свят, за цялата цивилизация, мракобесие и унищожаване на културата, неолиберален тоталитаризъм ", добави Путин.

„ Сега се образуват контурите на многополюсен международен ред, от ден на ден страни избират върховен път ", сподели Путин.

Според него груповият Запад целеустремено унищожава европейската система за сигурност.

„ Очевидно е, че е допустимо да се понижи напрежението в света, да се преодолеят заканите и рисковете във военно-политическата сфера, да се увеличи равнището на доверие сред страните и да се обезпечи тяхното стабилно развиване единствено посредством коренно подсилване на системата на актуалния многополюсен свят. Геополитическите промени в исторически мащаб вървят в напълно друга посока ", сподели още Путин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР