Замразяване на краставици за зимата е задача, с която всяка

...
Замразяване на краставици за зимата е задача, с която всяка
Коментари Харесай

Направете това и цяла зима ще имате пресни краставици

Замразяване на краставици за зимата е задача, с която всяка стопанка може да се оправи. Как и за какво да го извършите?

Краставиците, които сте отгледали сами, не могат да се сравнят с оранжерийните краставици. Ако желаете да поглезите фамилията си със сочни зелени краставици, хладилникът е верният избор. В допълнение, замразяването на краставиците ще резервира освен усета им, само че и аромата им.
Винаги правете това преди да пиете от кенче
Вероятно сте попадали на налудничави истории в интернет за семейство, което почива от лептоспироза, след консумация на газирана напитка...

Дори да си купите пресни краставици през зимата, ще би трябвало да платите висока цена за това. Цените се повишават всяка година, само че качеството на продуктите не се усъвършенства. Така че за какво да плащате повече, в случай че можете да съхраните зеленчуците през лятото.

Краставиците могат да бъдат замразени по разнообразни способи. Например, в случай че обичате да украсявате сандвичите си с филийки от този зарзават, авансово нарежете и замразете краставиците в обособени торбички. За да размразите краставиците, деликатно ги извадете от плика и ги поставете в решето или гевгир.

Можете да ги употребявате и върху лицето си за домашна спа процедура. Между другото, даже замразените кубчета краставици са подобаващи за това. Настържете краставиците, изсипете ги във формички за лед и ги сложете във фризера. Можете да ги прехвърлите в плик или буркан.

Краставиците би трябвало да бъдат измити и подсушени преди заледяване. Те би трябвало да са твърди, меките зеленчуци не са подобаващи за заледяване. Решете авансово с каква цел желаете да замразите краставиците.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР