Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев нарече

...
Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев нарече
Коментари Харесай

Медведев: Политиката на ЕС спрямо Русия е коктейл от грубиянство, инфантилност и глупост

Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев назова актуалната политика на европейците в съветско направление „ непоносим коктейл “ от грубиянство, инфантилност и нелепост.

„ Цялата настояща политика на европейците в съветското направление е непоносим коктейл от арогантна неучтивост, тийнейджърска инфантилност и примитивна нелепост “, написа той във вторник в канала си в Telegram.

Медведев напомни, че Европа „ изначало разгласи желанието си сурово да накаже Русия за желанието й да отбрани страдащите хора и да подсигурява своите дълготрайни ползи, освен това реши, както нормално, да раздра съветската стопанска система на парцали, да лиши страната от парите от експорт на енергоносители, наложи тотални наказания върху всичко, което гори. "

" Не им пука, че Европа има голяма промишленост, развито селско стопанство, а жителите на Европейския съюз желаят да живеят в топли къщи с топла вода. Главното е да накараме руснаците да страдат ", сподели зам.-ръководителят на Съвета за сигурност на РФ.

Въпреки това, добави той, европейците " въпреки всичко по-късно осъзнаха, спомниха си, че никой не е отменил зимата и различните доставки на газ, петрол и въглища са или доста скъпи или просто нереалистични ". " Осъзнаха какъв брой е мъчно да се седи на три стола. Например оказваме помощ на Украйна и вредим на Русия, само че личната ни стопанска система и народ също не са ни непознати. Тогава? Като цяло не се получи красиво ", заключи Медведев.

По неговите думи, " жълто-блакитната нервност " води единствено до " боязън от заледяване в студените си жилища, гледайки през заскрежения прозорец на открито към угасващата промишленост ". " Европейските мъдреци " виждат изхода от обстановката в " увеличение на доставките на оръжия за киевския режим " и войната " до надвит край ", заключи Медведев.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР