Заместник-ръководителят на политическото крило на „Хамас“ Салех ал Ароури заяви,

...
Заместник-ръководителят на политическото крило на „Хамас“ Салех ал Ароури заяви,
Коментари Харесай

Хамас: С Фатах се помирихме, за да работим заедно срещу ционистите

Заместник-ръководителят на политическото крило на „ Хамас “ Салех ал Ароури съобщи, че съглашението с партията на президента на Палестинската Автономия Махмуд Абас „ Фатах “ е подписана, с цел да могат палестинците да могат „ да работят дружно против ционисткото образувание “ , написа израелското издание Times of Israel.
В изявление, след подписването на съглашението, Ароури, който оглавяваше делегацията на „ Хамас “ за договарянията, съобщи, че палестинското единение е витално значимо, „ с цел да могат всички да работят дружно против ционисткото образувание, което желае да унищожи и потъпче правата на палестинския народ “.
„ Ние, в „ Хамас “, сме решителни, съществени и почтени този път и всякога, когато слагаме завършек на разделянето “, сподели той. „ Ние възприехме нова тактика за правене на по една стъпка всякога, с цел да осигурим триумфа на примирението “, съобщи Фокус.
Стоящият до него Азам ал Ахмад, ръководителят на делегацията на „ Фатах “ за диалозите, сподели, че е бил инструктиран от Махмуд Абас да постави завършек на разделянето сред враждуващите си фракции, с цел да може народът на Палестина да сплоти силите си, „ предвождан от „ Фатах “ и „ Хамас “ “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР