Заместник-председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Росен Желязков

...
Заместник-председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Росен Желязков
Коментари Харесай

Росен Желязков изпържи схемата на Кирчовците: Уличи „Промяната“ в подривна дейност

Заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Росен Желязков уличи „ Продължаваме промяната “, които провокираха вълнения по време на вчерашното съвещание в пленарната зала, в умишлена подривна активност.

В четвъртък депутатите стартираха диспути по законопроекта за промени в Изборния кодекс, измежду които са предложенията хартиената бюлетина да се върне във всички секции като опция за гласоподаване, да се отстранен регион „ Чужбина “ и Обществения съвет към Централната изборна Комисия.

Почивки, процедурни хватки и игри с кворума белязаха началото на съвещанието. А крайният резултат от петчасовото им съвещание бе да одобряват само заглавието на законопроекта за Изборния кодекс, с наименованието, с което бе импортирано от Корнелия Нинова.

Росен Желязков, който през вчерашния ден председателстваше съвещанието разменно дружно с Йордан Цонев, тази заран разкри какъв е бил проектът на „ Промяната “ съзнателно да се бави работата по Изборния кодекс.

„ Цял ден Филибустерно (опит за възпрепятстване на естествения ход на парламентарната работа посредством удължение на дебата – б.р.) ние правихме шиканиране във връзка с заглавието на законопроекта, обърна се Желязков към харвардската партия от парламентарната естрада през днешния ден. – Защото вие се бяхте приготвили с над 30 предложение с така наречен съгласно вас публицистични промени на наименованието. Ваш сътрудник пристигна и ми ги връчи тук, на трибуната, преди те да са направени от залата. Може би тактическа неточност от ваша страна. Тези процедури имаха за цел дни наред ние да се занимаваме с наименованието “, уличи схемите на „ Промяната “ зам.-председателят на Парламента.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР