Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще открие четвъртия национален форум

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще открие четвъртия национален форум
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще открие IV национален форум на Предприемачи ГЕРБ в Боровец

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще открие четвъртия народен конгрес на Предприемачи ГЕРБ, който ще се организира в Боровец. Събитието е под мотото „ Българският бизнес: небосвод Европа “ и ще се организира в хотел „ Рила “ на 29 и 30 март 2019 година

Приветствие към участниците ще създадат ръководителят на Предприемачи ГЕРБ Валя Чилова, представителят на Фондация „ Ханс Зайдел “ за България Богдан Мирчев, регионалният координатор на ГЕРБ – София – област Галя Георгиева и националният представител от ГЕРБ – Самоков Валентин Милушев.

По време на форума заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще направи изявление на тематика „ Предизвикателствата в навечерието на европейските избори “. Във втория ден от събитието пред участниците във форума на Предприемачи ГЕРБ ще приказват също министърът на вътрешните работи Младен Маринов, министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на туризма Николина Ангелкова и българският еврокомисар по цифрова стопанска система и цифрово общество Мария Габриел.

Откриването на форума на Предприемачи ГЕРБ е през днешния ден, 29.03.2019 година, петък, от 15:00 часа в хотел „ Рила “ в Боровец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР