Заместник - председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира във Фейсбук

...
Заместник - председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира във Фейсбук
Коментари Харесай

Цветан Цветанов коментира думите на Корнелия Нинова

Заместник - ръководителят на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява във Facebook думите на Нинова. " Бенчев обаче е определен с листата на Българска социалистическа партия и тъкмо Българска социалистическа партия издига кандидатурата му за заместник-председател на локалния парламент ", написа Цветанов. И пита за какво Корнелия Нинова не е реагирала по този начин при други случаи.


Посочва този с депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов, упрекнат за пазаруване на гласове и ареста на брата на депутата Георги Стоилов за присъединяване в незаконна група за изнудване. Споменава изявления на Валери Жаблянов и Таско Ерменков, когато тя не е реагирала по този начин.

Цветанов упреква Нинова в двойни стандарти. В умозаключение ръководителят на ПГ на ГЕРБ написа: " Остава да си пожелаем с началото на новия политически сезон гущерът дефинитивно и в действителност да откъсне опашката си! "
 Корнелия Нинова: Бенчо Бенчев неотложно би трябвало да освободи всички постове Корнелия Нинова: Бенчо Бенчев неотложно би трябвало да освободи всички постове
Димитър Желязков (Митьо Очите) е хванат в Истанбул в компанията на общински консултант от Българска социалистическа партия и някогашен народен представител на Движение за права и свободи. Логично се чака реакция от нас,...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР