Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров води листата на кандидатите за

...
Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров води листата на кандидатите за
Коментари Харесай

Във Враца БСП ще се бори със срамната търговия с гласове

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров води листата на претендентите за народни представители на обединението „ Българска социалистическа партия за България “ във Враца. Той насочи обръщение към по този начин наречените купувачи на гласове, че ще имат сериозен отпор в лицето на претендентите за народни представители от обединението.

Зафиров означи, че е поел ангажимент да помогне в битката със срамната търговия и с този - по думите му - непоносим недостатък на българската политическа система, който в област Враца бил много релефно изразен.
Депутатът от 47-ото Народно заседание бе безапелационен, че афишира война на купувачите на гласове по всевъзможен начин в границите на закона.
Листата на обединението за идните предварителни парламентарни избори бе показана в пресклуба на Българска телеграфна агенция във Враца. Атанас Зафиров съобщи, че е благополучен да води такава листа, в която опитът и младостта вървят ръка за ръка. Той акцентира, че врачанската листа на „ Българска социалистическа партия за България “ е може би единствената уравновесена - тъкмо петдесет на петдесет, сред мъже и дами.
„ Ще водим спокойна, рационална и трезва акция “, разгласи Зафиров и добави, че ще заложат на постигнатото през последните месеци. Сред целите са отбрана на обществените права, повишение на приходите на работещите и пенсионерите, справяне с енергийната и икономическата рецесия.
След Атанас Зафиров, в листата се подреждат Радка Тошева, Д-р Митка Лечева, Таня Найденова,
Маргарит Тасков, Анелия Исмаил, Ивайло Иванов, Вълчо Златанов, доктор Николай Иванов, Цветелина Петрова.

Борислава Кирилова
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР