Заместник областният управител на област Хасково Мартин Узунов се срещна

...
Заместник областният управител на област Хасково Мартин Узунов се срещна
Коментари Харесай

Зам. областният управител на Хасково Мартин Узунов се срещна с РИК

Заместник регионалният шеф на област Хасково Мартин Узунов се срещна с управлението и членовете на Районната изборна комисия в Двадесет и девети избирателен район-Хасковски.

РИК-Хасково е в състав от 13 членове. Председател е Димитър Хадживълчев, препоръчан от „ Продължаваме промяната “, заместник-председатели са Венелин Челебиев от Политическа партия ГЕРБ и Десислава Филипова-Рангелова от Политическа партия „ ИТН “, а секретар е Петя Бостанджиева-Китин по предложение на „ Демократична България “.

Със заповед на регионалния шеф на област Хасково инж. Минко Ангелов е избран екип от Областна администрация-Хасково за основаването на организационно-техническа подготовка за провеждането на избори за Народно заседание, които ще се състоят на 2 октомври 2022 година Ръководител на екипа е заместител регионалният шеф на област Хасково.

Срещата с господин Мартин Узунов с управлението и членовете на РИК-Хасково се състоя в спортна зала „ Дружба “, където се организират съвещанията на Районната изборна комисия. Тя бе опознавателна и на нея бяха разисквани част от детайлите от организационно-техническата подготовка за изборите.

Г-н Узунов акцентира, че поставените задания пред екипа по отношение на провеждането на изборите са приоритет и организационно-техническата работа би трябвало да бъде под надзор, с цел да се проведат почтени и транспарантни избори.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР