Заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев и командирът на Сухопътните

...
Заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев и командирът на Сухопътните
Коментари Харесай

Сливен ще бъде домакин на кампанията „Бъди войник“

Заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев и командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов ще вземат участие в събитията от националната осведомителна акция „ Бъди боец " в Сливен на следващия ден, 8 ноември.

От 16.00 ч. на площад „ Хаджи Димитър " ще бъде подредена осведомителна борса за набиране на претенденти за бойци и матроси. В нея ще вземат участие Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, Националната гвардейска част, Централно военно окръжие, работа „ Военна полиция ", Специалните сили. На място младежите ще могат да се срещнат с вакантните места за работа в Българската войска, изискванията и методите за кандидатстване, като и да научат детайлности за особеностите на обособените длъжности.
По същото време в региона ще бъде ситуирана военна техника и мостри въоръжение на Центъра за подготовка на експерти - Сливен и Регионална работа „ Военна полиция ".

С експозиция от униформи, нагръдни знаци и военни знаци в събитието се включват и районен клуб „ Хаджи Димитър " - гр. Сливен, към НД „ Традиция " - гр. Нова Загора, и клуб „ Родолюбие ".
Присъстващите ще могат да следят още динамичен показ на Регионална работа „ Военна полиция ". Ще бъдат демонстрирани дейности на профилираната тактическа група по съпровождане на ВИП лице и неутрализиране на нападатели.
От 18.30 часа във Военния клуб ще стартира концертът на Представителния отбор на Въоръжените сили, Гвардейски внушителен духов оркестър. На сцената ще излязат и Клуб по спортни танци - Сливен, Детски фолклорен състав „ Бисерче ", клуб по спортни танци „ Барби " и школа за поп и рок реализатори. Входът е свободен.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР