Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Велик Занчев откри

...
Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Велик Занчев откри
Коментари Харесай

Заместник-министър Занчев откри музей посветен на 95 годишната история на ВТУ „Тодор Каблешков“

Заместник-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Велик Занчев откри музей, отдаден на 95 годишната история на Висшето транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков ". Церемонията се състоя в границите на интернационалната конференция „ Транспорт 2017 ", която също е част от тържествата за отбелязване на годишнината от основаването образователното заведение.



„ За 95 години ВТУ „ Тодор Каблешков " израсна от приблизително техническо железопътно образователно заведение до Висше транспортно. Но най-голямото самопризнание за качеството на обучение и за добитата подготовка е фактът, че възпитаниците му са измежду водещите специалисти и експерти в частни и държавни компании в цялата страната, а освен в областта на превоза. ", означи Велик Занчев по време на събитието.

Заместник-министър Занчев сподели още, че в системата на МТИТС се разчита доста на младите фрагменти, които излизат готови експерти в региона на превоза и транспортната инфраструктура.

В формалната част на събитието ректорът на висшето учебно заведение проф. д‑р инж.-икон. Даниела Тодорова връчи на заместник- министър Велик Занчев почетен плакет и документ за ползотворното съдействие сред ВТУ „ Тодор Каблешков " и Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР