Заместник-министърът на икономическото развитие в Саратовска област Елизавета Нечаевская, загуби

...
Заместник-министърът на икономическото развитие в Саратовска област Елизавета Нечаевская, загуби
Коментари Харесай

Уволниха зам.-министърка заради фотосесия в червен бански СНИМКИ

Заместник-министърът на икономическото развиване в Саратовска област Елизавета Нечаевская, загуби поста си, означават съветски медии. Причината за уволнението е фотосесия на чиновничката по червен бански на ски писта.

Никой нямаше да разбере за фотографията, в случай че тя самата не я беше разгласила в обществена мрежа, неразрешена в Русия. В резултат на това управляващите в района осъдиха длъжностното лице за издание на фотоси, дискредитиращи нейната известност.

Скандалната фотосесия беше направена на ски пистите, а Нечаевская беше единствено по ски, шапка и червен бански.

Отбелязва се, че Андрей Разборов, началник на районното министерство на икономическото развиване, се застъпил за сътрудника си, само че административните му благоприятни условия не били задоволителни, с цел да повлияят на обстановката.

В резултат на това Нечаевская написа писмо за оставка по лична воля, което беше задоволено от губернатора на района Роман Бусаргин.



Трябва да се означи, че точно губернаторът на района е настоял да напише писмо за оставка, оповестява агенция „ Взгляд-Инфо “, базирайки се на източник в кабинета на ръководителя на района.

Твърди се, че ръководителят на района не харесва нито самите фотоси, нито ресурса, на който Нечаевская е разгласила фотосите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР