Заместник-кметът на Петрич Илко Стоянов се въплъти в ролята на

...
Заместник-кметът на Петрич Илко Стоянов се въплъти в ролята на
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Петрич пори вълните край Закинтос с яхтата си

Заместник-кметът на Петрич Илко Стоянов се въплъти в ролята на същински морски вълк, откакто нае яхта от пристанището на гръцкия остров Закинтос и цялостен час пори транспарантните води на Йонийско море, написа struma.bg.

„ Пълно е с всевъзможни плавателни съдове и след устойчиво спорене можеш доста на ниска цена да си наемеш който и да е от тях”, изясни Стоянов. След къс инструктаж от страна на притежателя той съумял без проблем да вникне в тънкостите на яхтеното ръководство и пришпорил съда във вътрешността в морето. По време на разходката въпреки всичко гледал да не се отдалечава доста от брега, с цел да не стане някой сакатлък.

Специално за прекарването Стоянов се обзавел с рекламни за острова бермуди и панама в черно и бяло, а едночасовата обиколка дотам му влезнала под кожата, че още като слязъл на брега, побързал да смени профилната си фотография с една от „ морските”.
Зам. кметът прекарва със фамилията си от няколко дни отпуската на третия по величина от йонийските острови, който е във формата на погрешен триъгълник с дължина на морската линия от 123 км. Според усещанията му мястото е великолепно за отмора, тъй като съчетава мек средиземноморски климат с богата природа, доста вкусна кухня, атрактивни морски занимания и извънредно гостоприемно локално население.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР