Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим връчи купите и медалите

...
Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим връчи купите и медалите
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Разград връчи купите и медалите на победителите в 26-ия Благотворителен турнир по футбол за деца от социални центрове

Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим връчи купите и медалите на спечелилите в 26-ия Благотворителен шампионат по футбол за деца от обществени центрове.

Надпреварата се провежда от Семеен кодекс ”Спорт за всички ”-Разград, УСК ”ОУ ”В.Левски ” и Оценка за съвместимост на БФС-Разград под патронажа на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев.

Четири тима участваха в шампионата, единият – от ДФК ”Лудогорски гении ”-Разград – отвън класирането. Финалният мач приключи при резултат 0:0 и се стигна до осъществяване на по 3 дузпи, като с резултат 2:1 КЦНСТДМБУ-Разград победи противниците си от ДФК ”Лудогорски гении ”.

Купа и златни медали получиха спечелилите от КЦНСТДМБУ-Разград, по-известен като „ къщичките ”, на второ място останаха момчетата и девойките от ЦНСТ ”Слънце ”-Каспичан, а трети – ЦНСТДБУ-Попово. Купа и медали имаше и за децата от ДФК ”Лудогорски гении ”. За всеки от тимовете имаше и футболна топка, всичките близо  60 участника получиха футболни екипи, а четиримата най-полезни за своите тимове си потеглиха с нови раници – Джейлян Дишли, Любомир Лалев, Иван Жанев и Константин Кирилов. Наградите връчиха заместник-кметът Хабибе Расим, ръководителят на Оценка за съвместимост на БФС-Разград Динчер Къров и основателят за провеждането на шампионата Здравко Душков. Предметните награди са обезпечени от спонсорите, съпричастни към положителната идея децата от обществените центрове и услуги да имат опция да се занимават със спортни действия и да получават късмет за изява в надпревари.

Благотворителният шампионат се организира през днешния ден на спортната площадка на ОУ ”Васил Левски ” с дейното подпомагане на: Димитър Димитров-Кулеманс, Община Разград, „ Млин-97 ”АД, „ АДМ-Разград ”ЕАД, „ Агромаксинвест ”ЕАД, „ Балканфарма-Разград ”АД, Едноличен търговец ”Арко-Иван Пенев ”, „ Агрофхимконсулт-3 ”ООД, „ Амета Холдинг ”, „ Семпе-2 ”ООД, Огнян Обрешков, Владимир Димитров, Маломир Власов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР