Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов остро критикува поведението на парламентарната

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов остро критикува поведението на парламентарната
Коментари Харесай

Цветанов обвини БСП, че създават заплахи за националната сигурност

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов остро подлага на критика държанието на парламентарната съпротива . " Българска социалистическа партия не е опция за ръководството на страната, само че се стреми към него посредством кавги, операции и опити за ерозиране на българските институции. С опълчването, което Българска социалистическа партия генерира, се основават закани за националната ни сигурност ", съобщи той във Варна.

Словесен обстрел в Народното събрание поради „ тежки откровения в държавното управление “

„ Усилията на държавното управление във всички секторни политики намират отражение в системата на сигурността, както и за стабилността в страната ”, безапелационен бе Цветанов. Той напомни, че с нарастването на учителските заплати и планувания растеж на минималните пенсии от 1 октомври в бюджета за идната година ще бъдат заложени в допълнение 510 млн. лева , без да се позволява недостиг.

Българска социалистическа партия и ГЕРБ в спор по оферти на министър Горанов

Той упрекна в двоен стандарт Българска социалистическа партия във връзка с ръководените от техни фрагменти общини.  Цветанов уточни като образец Провадия, която посети през вчерашния ден. Общинското управление неглижира 5-те от общо 24 обитаеми места, където кметовете са от ГЕРБ. „ Този двоен критерий е неправдив. Ние не разделяме хората по политически принцип и средствата, отпускани на общини, където управлението не е от ГЕРБ, са доказателство за това ”, регистрира Цветан Цветанов.

6 месеца след изборите: Рейтинг и утвърждение на държавно управление и министри

Той посочи, че партията ще търси рестарт в някои от своите организации в страната , където са установени недостатъци и даде за образец Хасково и Ботевград. „ Отворени сме да търсим качествени и виновни хора по места, измененията в Добрич към този момент връщат към редиците на партията, хората, които до момента са били демотивирани да работят и това сигурно ще се отрази и на изборните резултати ”, разясни зам.-председателят на партията.
  По тематиката ГЕРБ отдръпна доверието си от кмета на Хасково, бил разочарование
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР