Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира острата реакция на вицепремиера

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира острата реакция на вицепремиера
Коментари Харесай

Цветанов: Различното мнение не значи, че коалицията е нестабилна

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява острата реакция на вицепремиера Валери Симеонов във Фейсбук във връзка измененията в закона за концесиите, в която той написа "Пак ни извъртяха ".

"Ще се оправим с всяко едно предизвикателство. Не можем да променим мнението на всеки един човек, а се стараем от интензивния разговор, който имаме, и обединението да върви напред ", разяснява Цветанов.

"Убеден съм, че националните ползи ще бъдат над всичко останало ", отговори Цветанов на въпроса дали му припомня държанието на Радан Кънев и Христо Иванов, които се държаха като съпротива във властта в кабинета "Борисов 2 ".

"Различното мнение не значи, че обединението е нестабилна ", въпреки всичко успокои Цветанов, помолен за коментар на следващия ядосан изблик в обществената мрежа от страна на вицепремиера-патриот, който нахока ГЕРБ и Движение за права и свободи с репликата: "Пак ни извъртяха! ", поради това, че морските концесии се връщат още веднъж в ръцете на туристическия министър Николина Ангелкова.

За последно той се чул с Валери Симеонов нощес по отношение на плануваната анулация на мораториума върху новите медикаменти с ремонти в бюджета на НЗОК. В диалога им нямало напрежение, или най-малко Цветанов не усетил такова. Самият Валери Симеонов обаче през днешния ден не отишъл на съвещанието на Министерски съвет, явно към момента афектиран - с изключение на на премиера за лифта, от през днешния ден и на депутатите от ГЕРБ за смяната в закона, която още веднъж върна плажовете в ръцете на Ангелкова, с която пък Симеонов има, меко казано, напрежение в общуването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР