Зам.-председателят на БЛС д-р Николай Брънзалов е убеден, че струпването

...
Зам.-председателят на БЛС д-р Николай Брънзалов е убеден, че струпването
Коментари Харесай

Зам.-председателят на Лекарския съюз: Няма да има пик на заболели след струпванията по изборите

Зам.-председателят на БЛС доктор Николай Брънзалов е уверен, че скупчването на доста хора при предаването на изборните протоколи няма да докара нов пик на заболеваемостта от ковид. Пред Българска национална телевизия той съобщи, че сега следим по какъв начин заболеваемостта от ковид не се покачва, а даже леко понижава. Брънзалов има вяра, че " обстановката е малко по-оптимистична ".

" На хората им е обезпечено всичко належащо, с цел да съблюдават ограниченията. Те, в случай че не ги съблюдават, това зависи от тях. Голяма част от тях са имунизирани. Много труд се постави, с цел да бъдат предоставени всички благоприятни условия за дезинфектанти, коридори и така нататък Но това, което зависи от индивида, ние не можем да го наложим. Нека да не преекспонираме казуса. Убеден съм, че няма да има пик с помощта на това, че в зала " Армеец " или в панаирната палата в Пловдив са се струпали толкоз доста хора. Те не са отговорни за това има метод за решение на този проблем. В никакъв случай не мисля, че това ще докара до нов пик на заболеваемостта ", съобщи доктор Брънзалов.

Той е на мнението, че изборният развой би трябвало да претърпи промени, с цел да няма опашки и толкоз постепенно да се предават документите. Брънзалов поддържа електронния вид за гласоподаване, тъй като е прецизен, справедлив, и няма да се стига до сходни неприятни обстановки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР