Зам.-председателят на българския парламент и съпредседател на ДБ Атанас Атанасов

...
Зам.-председателят на българския парламент и съпредседател на ДБ Атанас Атанасов
Коментари Харесай

Ген. Атанасов иска изслушване на шефа на ДАНС заради посещение у нас на заместника на Кирил Гундяев

Зам.-председателят на българския парламент и съпредседател на Демократична България Атанас Атанасов е внесъл искане за ислушване на ръководителя на ДАНС. Това би трябвало да стане на съвещание на Комисията за надзор над службите и потреблението на СРС още тази седмица. Шефът на ДАНС би трябвало да отговори какви ограничения са подхванати от българското контраразузнаване във връзка с визитата в София на заместника на съветския патриарх Кирил митрополит Антоний, в контекстта на събитие, че поради войната против Украйна Руската федерация включи България в листата с вражески страни. 

По информация на Faktor.bg Антоний със своя делегация към този момент е дошъл в София без всевъзможни спънки от страна на българските публични управляващи. Утре той ще служи в съветската черква „ Св. Николай “ в центъра на столицата, дружно с Лочанския митрополит Гавриил. 

Само през последните два месеца Антоний бе изпъден от Берлин, а Лондон му отхвърли правото да влезе на територията на Англия. 

Безспорно това е следващата съветска хибридна интервенция, целяща да летимира Московската патриаршия и патриар Кирил (Гундяев),  ориентирана против Украйна, БПЦ и православието. 

Още по тематиката четете

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР