Зам.-председателят и депутат от ДПС Йордан Цонев уличи премиера Кирил

...
Зам.-председателят и депутат от ДПС Йордан Цонев уличи премиера Кирил
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV: Йордан Цонев уличи Кирил Петков в чадър над олигарха Иво Прокопиев

Зам.-председателят и народен представител от Движение за права и свободи Йордан Цонев уличи премиера Кирил Петков в чадър над олигарха Иво Прокопиев.

Цонев разви запитване, за какво Петков твърди, първо от Брюксел, че в основата на корупцията са 20 души, освен това не употребява публична информация от службите, а се базира на изявления от Google.

Няма наши и ваши, в това число Иво Прокопиев, ще следваме законите, сподели Петков. Освен Google, преди " Магнитски " - има огромен филтър, разясни Петков във връзка обжалването на Движение за права и свободи за следствието на Делян Пеевски. Имам повече религия на американската администрация, в сравнение с прокуратурата, сподели Петков.

Вие сте нашият министър-председател, въпреки да не сме дали своят вот за вас, желаеме да боравите с обстоятелства, сподели Йордан Цонев. Вие сте махленски в неистини от Конституциония съд, в частни диалози сме си казвали какъв брой милиони печели Прокопиев от скъпия ток. Дръжте се по този начин, че никой да не може да каже, че сте марионетно държавно управление на Иво Прокопиев, сподели Цонев. Според него Петков бил споделил в частен диалог да не се закача този или оня кръг.
свързани новини39064преди 1 часа
Чиста, елементарна лъже е, не сте чували от мен да не закачаме този или оня кръг. Парите на страната повече няма да се харчат като бащиния, сподели Петков.

Магнитски няма нито съд, нито присъда, разкривайте закононарушенията по закон, сподели Цонев. Конституционният съд разгласи Кирил Петков за измамник, не ми би трябвало " Google ". Затова, господин Минчев, правете му забележка, когато приказва за " измамник ". Това сподели пък Мустафа Карадайъ.

Иван Тотев от ГЕРБ зададе преди този момент въпрос за децентрализацията, нещо което не участвало и в дебата по бюджета.

Искам да ви уверя, че програмата ни е за четири години, това е безусловно несъмнено. В децентрализацията има три аспекта - административна промяна, политическа и финансова, сподели Кирил Петков. Бюджетът ни е един от най-хубавите за последните години, сподели още Петков. Темата можела да развие вицепремиера Калина Константинова.

Вие шегувате ли се, в бюджета няма и ред за децентрализация, сподели в коментар Тотев. Разбирам, че хал хабер си нямате от децентрализация, сподели още той. Според него Петков чете лекции по обществена администрация от първи курс.

Ако Петков ви попита какво е " куролация ", вие ще можете ли да му отговорите, обърна пък се Хамид Хамид от Движение за права и свободи към Тотев.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР