Зам.-министрите на образованието и науката и на културата Мария Гайдарова

...
Зам.-министрите на образованието и науката и на културата Мария Гайдарова
Коментари Харесай

Зам.-министрите на образованието и културата награждават победителите в конкурса „Аз съм Левски“

Зам.-министрите на образованието и науката и на културата Мария Гайдарова и Пламен Славов ще наградят през днешния ден спечелилите в националния конкурс за ученическо есе на тематика „ Аз съм Левски “ , оповестиха от Министерството на образованието и науката /МОН/. 

Награждаването ще се състои в 14:00 часа в зала „ Средец “ на Министерството на културата, където сега е показана фотодокументална галерия за Левски . Своята оценка за положението на духа на децата, когато мислят за Апостола на свободата, ще споделят членовете на журито -писателят акад. Владимир Царев и социологът проф. Иво Христов .

Конкурсът е част от Националната стратегия, с която означаваме 150 години от гибелта на Апостола на свободата и е проведен от Общобългарския комитет „ Васил Левски “. Конкурсът „ Аз съм Левски “ е в три възрастови групи – за възпитаници надлежно от 1-4, 5-7 и 8-12 клас, като във всяка група са избрани по три награди .

Най-добрите есета ще бъдат издадени в книга . Участниците са членове на клубовете „ Млади възрожденци “, които са 300 в страната и обгръщат сред 3000-4000 деца.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР