Зам.-главният прокурор Иван Гешев счупи всички рекорди по медийно участие

...
Зам.-главният прокурор Иван Гешев счупи всички рекорди по медийно участие
Коментари Харесай

Екран ми дай, екран ми дай и повече не ме... Гешев би по тв самореклама Цветанов

Зам.-главният прокурор Иван Гешев счупи всички върхове по медийно присъединяване на магистрат. Също и в дисциплината авторски ПР. По тези индикатори той би първенеца на първенците, политическия Юсейн Болт - Цветан Цветанов от националната гарнитура на ГЕРБ.
Най-голям успех обаче Гешев реализира в трибоя: шумни акции, самореклама и операции. Там той нанесе цялостно проваляне на Цветанов, за който това се считаше за коронна дисциплинираност. Стореното е исторически героизъм, съпоставим само с полет до Луната с ракета с дизелов мотор. Което Гешев, по сведения на самия него, към този момент е сторил. Слава на хероя! Слава!

Според изданието на международни върхове АСТЕ и Guinness World Records класацията за международни върхове от началото на годината до момента наподобява по този начин:

1. Иван Стоименов Гешев, първи спецкоридор, розов пояс, България

2. Цветан Генчев Цветанов, първи парламентарен и партиен тим

3. Джордж Мане Опонг Усман Уеа, президент на Либерия, притежател на „ Златна топка “ и притежател на наградата „ Най-добър футболист на Африка “.

След акциите по спасяването на Видин от атомен гърмеж и опожаряване и епичната интервенция по залавяне на трошители на надгробни плочи в „ Орландовци “, се чака прокурор Гешев да оглави и World Stupidity Awards. Журито е готово с номинацията, само че чака Гешев да отговори на въпроса: Как по този начин уеб сайтът Афера разгласи още през ноември 2018 година, че Маринела и Ветко Арабаджиеви се укриват в къщата на Георги Семерджиев край Барселона, а той вдяна защо става дума едвам през март 2019 година Милите, те не подозират, че Гешев се готви да ги арестува като ОПГ за пране на пари, банкрута на КТБ, взет рушвет за строителство в „ Младост “, нелегално кранче във винзавод „ Карнобат “, контрабанда на цигари от „ Булгартабак “ и сметки с неразбираем генезис в дубайска банка.

Носител на наградата на World Stupidity Awards за 2018 година е магистратът Доналд Томпсън. В продължение на 23 години по време на правосъдните съвещания той е употребил помпа за удължение на пениса. Доказателствата били неоспорими и Томпсън е наказан на 4 години затвор дейно. По този мотив публицист си спомня: Един случай е изключително фрапантен. Гледаше се дело, по което мъж свидетелстваше за убийството на своя внук. Всички в залата се просълзиха, а през това време Томпсън под масата работеше с помпата… “.

Този мъчно ще бъде преместен, само че няма невъзможни неща за родните гении.

Както е споделил генералният прокурор на Русия Юрий Чайка: " Най-важното в едно следствие е да не стигнем до самите нас… “ . Ако Гешев спава и отсега нататък този бащински съвет, Бойко Борисов ще го номинира и за премията „ Главен прокурор “ – за изцяло творчество и принос към филмовото произвеждане.

Очаква се също след привършване на договорката по придобиване на Нова тв от предприемача Кирил Домусчиев, медията да бъде преименувана на Гешев тв. Домусчиев знае защо…

Голеги на зам.-главния прокурор и " без пет мунути основен " споделят, че все по-често от кабинета му се чувало: Екран ми дай, екран ми дай и повече не ме мъчи... Ситуацията решително крачи към чичко Фройд.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР