Заловиха крадци, докато опитват да оберат два апартамента в София.

...
Заловиха крадци, докато опитват да оберат два апартамента в София.
Коментари Харесай

Спипаха крадец в апартамент - той се направил, че живее в него и спи

Заловиха крадци, до момента в който пробват да оберат два жилището в София. Мъжете влезнали в жилищата като алпинисти. По време на ареста единият даже се е направил, че живее там и спи.

Задържаните имат доста престъпни прояви зад тила си. Единият има 53 регистрации в полицията.

„ На 26 август сътрудниците организираха спецоперация в региона на кв. „ Левски ” и задържаха три лица. Крадците са следени няколко месеца. Престъпната група е работила от началото на годината. Обирджиите са влезнали първо в жилището на горния етаж. След това са употребявали алпинистка техника, както и стълба, особено пригодена с куки, която са закачили на рампата на балкона. С нея едно от лицата се спуска до жилището. Бързата и професионална интервенция на сътрудниците изненадва крадците. След като полицията влезнала в жилището, мъжът се съблякъл и лежащ в леглото на наемателите. Обяснил, че живее чартърен там и спи ”, описа началника на „ Криминална полиция ” към Столична дирекция на вътрешните работи Петър Петров пред Нова тв.

Ползвателите на жилището са в чужбина. Най-вероятно са следили обществените им мрежи и по този начин крадците са разбрали, че парцелът е празен, разясни Петров. Колата, с която са отишли на местопроишествието е открадната от „ Студентски град ”.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР