Заложническата драма завърши снощи след трудни преговори със психолози и

...
Заложническата драма завърши снощи след трудни преговори със психолози и
Коментари Харесай

Ревнивият Цветан, който взе любимата и майка ѝ за заложници, лежал в психиатрична клиника

Заложническата драма приключи нощес след сложни договаряния със психолози и служители на реда, упрекват мъжа в опит за ликвидиране

41-годишният Цветан от Лом, който от ревнивост нахлу в къщата на обичаната си Евка в благоевградското село Вълково, рани татко й и взе за заложници нея и майка ѝ, е лежал в психиатрична клиника. Той е и престъпно проявен. Това разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев пред Нова телевизия. 

В продължение на няколко часа 41-годишният мъж държа за заложници двете дами. След договаряния със психолози и служители на реда мъжът се съобщи. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране, изясни още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Искам да успокоя българската общност, че приключихме сполучливо заложническата рецесия, която беше придружена с опит за ликвидиране на мъж на 70 години. Извършителят е арестуван и обезвреден ", уточни основният секретар.

„ Мъжът е престъпно проявен, на 41 години, от гр. Лом. Днес е пристигнал, с цел да уговаря своята избраница да се върне при него. Тоест - претекстът за стрелбата и последвалото отвличане е напълно ревнивост. Деянието е осъществено с два противозаконни револвера. Двете дами, които бяха похитени, са живи и здрави ”, добави Коцев.

Цветан самичък алармирал полицията за осъщественото от него, само че даже до момента в който правел признания, произвеждал изстрели. 

Пострадалият е превозен към болничното заведение в Сандански. По първична информация положението му не е тежко.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР