Заледяванията и снеговалежите в някои части на Южна Германия са

...
Заледяванията и снеговалежите в някои части на Южна Германия са
Коментари Харесай

Много произшествия на пътя в Южна Германия заради снега

Заледяванията и снеговалежите в някои елементи на Южна Германия са довели до голям брой пътни катастрофи през нощта, оповестиха от полицията, само че означиха, че малко хора са били ранени, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Според полицейските отчети рано сутринта през днешния ден камиони са се плъзгали по заледените пътища, блокирайки някои от тях, а леки коли са аварирали, причинявайки материални вреди, само че е имало единствено няколко случая на леко потърпевши хора.

В Бавария в петък вечерта на път, водещ към Мюнхен, са станали девет катастрофи, вследствие на които шестима души са били леко ранени.

Полицията в Горна и Долна Бавария и Швабия заяви за съвсем 100 катастрофи, свързани с метеорологичните условия, от петък вечерта насам.

Пътни произшествия е имало и в някои елементи на Хесен, Райнланд-Пфалц и Саарланд.

В южната част на Хесен четирима души са получили леки пострадвания. Полицията в Дармщат оповестява за 20 катастрофи, породени най-вече от пързалящи се по заледените пътища коли.

В Саарланд от петък следобяд насам са станали повече от 90 катастрофи, при които осем души са получили леки пострадвания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР