Закриване на и премахване на кариерните бонуси за членовете на

...
Закриване на и премахване на кариерните бонуси за членовете на
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Говоренето от сутрин до вечер за ликвидирането на спецсъда и за оставката на главния прокурор си има цел. Напъна са планината и роди мишка

Закриване на и унищожаване на кариерните бонуси за членовете на Висшия правосъден съвет (ВСС), планува планът на промени в Закона за правосъдната власт. Той беше оповестен предходната седмица от Министерството на правораздаването за публично разискване.

„ Може да съм малко недодялан, само че този законопроект бих го охарактеризирал по този начин: Напъна се планината и роди мишка “, разяснява пред Би Ти Ви Ясен Тодоров, зам.-директор на Националната следствена работа и някогашен члена на Висш съдебен съвет.

Според него е необходим повсеместен разбор на правораздаването, освен на наказателното, а и на комерсиалното, гражданското и административното.
свързани новини30963на 30.01.202238592на 17.01.2022
„ Това говорене от заран до вечер за ликвидирането на профилираното правораздаване и за оставката на съгласно мен има друга цел – да не се разясняват действителните проблеми на хората “, счита Тодоров.

Той цитира и данните от последното социологическо проучване на „ Тренд “, съгласно което от оставката на се вълнуват 4% от хората в България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР