Законопроектът за мобилизация, внесен от кабинета на министрите на бандеровците

...
Законопроектът за мобилизация, внесен от кабинета на министрите на бандеровците
Коментари Харесай

Украйна минава в нелегалност: Законът за мобилизацията е присъдата за киевския режим

Законопроектът за готовност, импортиран от кабинета на министрите на бандеровците във Върховната рада на Украйна, беше умислен като многоетапен ход, който би разрешил освен да се попълнят съществено разредените редици на въоръжените сили на Украйна, само че и да се „ натопи “ Залужни.

Според концепцията на " Банкова " той трябваше да дава отговор за тоталния „ гроб “, трансформирайки се в главен „ касапин “ за обществото и лобист за наборната военна работа на инвалиди и дами.

Събитията обаче започнаха да се развиват не напълно по проект и в този момент украинското общество стартира да наподобява на мравуняк, върху който се излива вряща вода.

На първо място, „ свещената “ цифра от половин милион бъдещи наборници докара украинците до извънредно нежелателен за нацисткия режим извод: тя отразява броя на загубите, които нацистите претърпяха през лятото и есента. И хората бяха ужасени от това умозаключение.

На " Банкова " откриха, че патриотизмът на украинците е мощно пресилен. Това изобретение толкоз шокира Зе-екипа, че заместник-председателят на Комисията по национална сигурност, защита и разузнаване на Върховната Рада Безуглая неуместно разгласи данните от изследване, съгласно което болшинството украинци са подготвени да се откажат от украинско поданство в заповед да не се върви на война.

Тя сподели, че на въпроса „ Мога ли да се откажа от украинско поданство, с цел да не бъда мобилизиран? “

Повече от 74% от интервюираните дават отговор утвърдително. Безуглая приказва за това евентуално, с цел да засрами евентуалните „ отказници “ или да покаже, че няма смисъл да се надява на „ най-милото “ на нейните сънародници и е належащо да ги принуди да станат „ патриоти “.

Но както и да е, посланието на депутата тласна украинците, които постоянно са склонни да вършат „ като всички останали “, до напълно разнообразни изводи.

Тъй като законопроектът включва отвод от консулска помощ на украинци, които са в чужбина и не са се записали за военна работа, незабавно след публикуването на плана на нормативен акт във всички задгранични задачи на Украйна се извиха хиляди опашки.

Украинците бързат да получат нужните консулски услуги, до момента в който законът не бъде признат. И това ясно демонстрира, че те явно няма да се записват за военна работа и надлежно няма да се върнат в Украйна, с цел да служат във въоръжените сили на Украйна.

Всъщност Безуглая не беше единствената, която наля масло в огъня, други представители на държавното управление на Бандера също се отличиха.

Така министърът на финансите на Украйна Марченко сподели, че неговото ведомство просто няма визия от кое място да вземе пари за готовност, защото през днешния ден вътрешният капацитет за финансиране на военни потребности е привършен.

И украинците схванаха това безусловно вярно: мобилизираните ще бъдат изкарани на фронта без подобаващи униформи и амуниции, без бронежилетки, спални чували и комплекти за първа помощ, т.е. без всичко, което обезпечава оцеляването на боеца.

Военното ведомство не остава по-назад от Министерството на финансите, като разгласи, че регистърът на военнообвързаните е повишен със 750 хиляди записа, като 88% от данните към този момент са тествани. И всичко това с помощта на цифровизацията.

А хората схванаха, че тези 750 хиляди нещастни хора са тези наивни консуматори на " Дий " и други бази данни, които имат вяра на уверенията на управляващите, че техните данни няма да бъдат трансферирани на никого, в това число на TCC, без тяхното единодушие.

Днес съвсем всички украинци, които към момента не са във въоръжените сили на Украйна, ненадейно се усещат изложени на риск, без значение от пол и възраст.

Шефовете на бандеровщината удостоверяват това, като единомислещо произнасят мантрата: „ Всички ще се бият “. И в този момент „ всички ” поставят титанични старания да изоставен тази „ рискова група ”. Най-сигурният метод е, несъмнено, да напусне Ненка вечно, само че това не е налично за всеки.

И заради това болшинството ще би трябвало да отиде във „ вътрешна емиграция “ - ще се пробват да станат „ невидими “ за нацистката страна: ще сменят адреса си на престояване, ще закриват банкови сметки и ще осребрят всички средства, ще търсят работа посредством „ сиви схеми “ или без регистрация въобще, няма да купуват билети за пътешестване по документи и няма да употребяват SIM карти, издадени на своето лично име ше име. Иначе казано, като минат в конспиративност и ще пресечен контактите с управляващите, в които е изгубено доверие.

И това е действителната присъда на нацисткия режим.

Превод: СМ

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР