Законодателният натиск да изисква всички порнографски уебсайтове да приемат технология

...
Законодателният натиск да изисква всички порнографски уебсайтове да приемат технология
Коментари Харесай

Законите, защитаващи децата от онлайн порно, печелят в някои щати, тъй като активисти настояват за общонационално решение

Законодателният напън да изисква всички нецензурен уеб страници да одобряват технология за инспекция на възрастта, с цел да предпазят децата от излагане на категорично наличие онлайн набира скорост допълнително от дузина щати.

Седемнадесет щата са приели закони за инспекция към днешна дата, в това число Алабама и Джорджия, чиито губернатори подписаха законите за засвидетелствуване на порнография предходната седмица.

„ Набираме инерция в щатите, само че крайната цел е да работим със идващия президент “, сподели Тери Шилинг, президент на мозъчния концерн с нестопанска цел American Principles Project, в изявление за Fox News Digital тази седмица.

„ Трябва да стане народен и това е единственият метод, по който има смисъл, тъй като, знаете, доста е по-лесно и децата в Америка би трябвало да бъдат предпазени на всички места. Знаете ли, просто тъй като вие живеете в Калифорния, не значи, че детето ви би трябвало да има достъп до тези неща. "

Законите за инспекция на възра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР